islands ponny

:)Fin va?

prinsen på bild


Detta är min prins när han var liten och bodde hoss sin uppfödare.Söt!

Lina

Lina min bästa vän!

slut

heheDagen slutede framtör tv.Alla var trötta.till och med min katt prinsen.

födelsedag

min födelsedags tårtamin tårta

Hela värden går under

Jag är så stresad.Jag måste sköta min sköt  häst Ronja.Vi har lexa och min kommpis har blivigt skötere.Jag har då mycket att göra.ååååVad ska jag göra?

Ronja!!<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA JAaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Jag jag jag Har fått bli skötare på RONJA!Yes yes yes yes!!Jag är så omega glad!Jag julia sundvall har blivigt skötere på RONJA!Hon är så söt.Bild kommer snart.Jag är så glad.Jag ska vara skötare på måndagar och fredag.Och  kanske på torsdagar.

Födelsedag<3

Hej idag är det min födelse dag.Jag fick:kamera,almernaka,glas ängel,örhengen,gossedjur,minesskort,ridstrumpor,tröja,kofta,klocka,skiva ,bok,klistermärken, och mycket mer.
Ja på morgonen fick jag frukost på sängen.Och så var allting bra.Idag ska jag rida.Jag fick en kamera på nu kommer det att mylra med bilder idag.dom kommer i kväll.

Min födelsedag

Japp den 16jan är det min födelse dag,jag längtar.Jag tror jag kommer få en kamera.Så då kommer det att mylra med bilder här!!

Cissi på bild

Cissie min lilla Cissia

prinsen på bild

Detta är min sötis prinsen.

Skolan börjar

Nu har skolan vår tårminen börjat.Jag går i så 4.Jag har äntligen fått träffa alla min polare.:)Det var jätte kul.Jag är ganska mycket bätre än dom på Engelska för att jag har en hel bok över dom på min engelska!Men jag är ändå glad.Jag har nu bild och träslöjd.Den är hjätte kul med bild men boring men träslöjd!

//Julia

Tävla

Hej jag har nu för första gången i mitt liv tävlat!Jag tävla i en debutant.Jag red min lila favorit Ronja.Men den andra som tävla så vägra hon.(vi va två)Men när jag satt på henne så hoppa hon fel hinder.:(Så jag blev utersluten:(

hemma!

Hej alla läsare.
Nu är jag hemma i sverige!För alltid.Jag är jätte glad för den:)
Min katt prinsen har varigt sjuk:(Han har bähövts opererats och gå med tratt:(Men nu är han frisk:)Cissi min andra katt mår jätte bra.:)

RSS 2.0