jammis och shanghi

Jag älskar min lilla kanin Jazmin.Jag brukar hoppa med hene.Vi har köpr fina och ståtliga hinder som hona kat hoppa.Hon hopper ca 30-45 cm.Der är lite svårt att bädöma.

Jag har varit på Exspo i Shanghi!Vi åkte natt tåg dit.Jag hade samma kupe som:Kerstin(lärare för muk tjej)Julia (Elev och min kompis tjej)Jag andra Julia(elev tjej jag altså)Och Elvis(Elev kille)!!!ag och vår klass vara på svenska paveljongen och hade en skoldag.Det var kul.Vi satt som i ett akvarium.Och det var 20.000Som titta och fotograferade.Temat för sverge var skog och miljö.På utsidav av paveljingen så var det en karta över södermalms gator.Och så fans det gungor i paveljongen för det är typiskt svenskt.Vi fick äta på 5 stjärning resturang.Nästa dag så gick vi runt och titta på alla andra paveljonger.

jag och fina

Jag älska att hoppa med fina hon är helt änkels BÄST!jag som hoppar med
Jag som hoppar med fina.Det är inte högt hinder!Men om man fotar fina på ett högt hinder så blir hon väldigt rädd.När fina kom till stallet kunde man inte sitta på henne max 2 sikunder.

Haloween

Japp idag är det haloween. Jag ska gå och spöka med min Kompis Julia. Hon ska vara en djävul och jag en vampyr. Vi ska också gå på en fest. Det ska bli riktigt spännande. Vi ska åka häst och vagn, utsmyckad med pumpor och liknande. Det ska bli suveränt. Igår jobbade vi hårt och pyntade utvändigt på huset. Jag gjorde det mesta. Min pappa fixade BARA ett rep och satte upp den fina dockan på dörren. Medans jag fixade spindelnätet. Och om ni tittar riktigt noga så kan ni se en lila spindel i dom gula blommorna.

RSS 2.0